Horoskopet for i overmorgen for Tvillingene
Gå til

  Du håper på større anerkjennelse og dette gjør deg mer hovmodig. Behold litt balanse og bekymre deg ikke for mye for det! Helsen din er middels... Du er i god fysisk form, men det er din moral som trenger litt omsorg.

  Sol i sekstil med Uranus

  Noe endrer seg, nye perspektiver blir vurdert som tidligere var ukjente.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★★
  Tvillingene / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Du vil kunne stole på følelsene dine for å gjenopprette harmonien i forholdet ditt og ha fredelige diskusjoner.

  Tvillingene / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Du vil bli roligere og mer villig til å strebe etter harmoni i forholdet ditt. Kjærlighetens gleder riker ut armene sine mot deg. Det ville være meningsløst å motsette seg, utnytt øyeblikket uten opphold.

  Tvillingene / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Du vil ha en klarere forståelse av andres penger og bankkontoer enn av din egen. Ikke vær for kritisk.

  Tvillingene / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★★

  Denne dagen kommer til å få deg til å se over ansvarsområdene dine og posisjonen din i hierarkiet. Det er verdt å tenke på det.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skytten posisjon, på posisjon 17 grader, minutter: Behov for fremgang, eventyrlyst, utålmodighet og rastløshet. Ikke veldig følsom men spontan.

  Tvillingene / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. mai - 31. mai

  Ikke jobb for hardt: det kan ende opp med å sparke deg selv. Skuespillferdighetene dine er så bemerkelsesverdige at månen vil peke ut tendensen din til å legge det litt for tykt på. Prøv å ikke bli fanget i dette speiletspillet.

  Tvillingene / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 1. juni - 10. juni

  Du vet hvordan du kan formidle dine store ideer, enten det er muntlig eller skriftlig. I dag vil de være rikelig til stede. Hvis du har barn, eller hvis du jobber med barn, vil i dag være en dag som vil huskes i deres minner. Dine undervisningsevner vil gjøre underverker på dem.

  Tvillingene / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 11. juni - 20. juni

  Spenningen i romantiske forhold kan gjøre deg litt opprørt, men nå er ikke tiden for å påpeke forskjellene. Fokuser heller mer på det som tiltrekker deg med partneren din i utgangspunktet, og du vil allerede være på vei mot lykke.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Sekstil:

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.