Horoskopet for i overmorgen for Skorpionen
Gå til

  Du vil være i strålende humør i dag, nyt det til å be om det som skyldes deg - en godt utført jobb fortjener å bli betalt! Du føler deg tung og trøtt fordi du ikke har trent nok - beveg på musklene for å komme tilbake på rett spor.

  Sol i sekstil med Uranus

  Noe endrer seg, nye perspektiver blir vurdert som tidligere var ukjente.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★
  Arbeid
  ★★★★
  Skorpionen / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Du har stor tilfredsstillelse i vente på relasjonsfronten. Du vil finne solid og positiv støtte for å gjennomføre prosjektene dine.

  Skorpionen / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Du er fanget i en lidenskapens virvelvind som oppfordrer deg til å utforske alle slags sensuelle overskridelser... Vær forsiktig med forbigående fantasier og unngå å inngå forpliktelser. Det er bedre å nyte å være fri for øyeblikket.

  Skorpionen / Penger

  Penger

  ★★★★

  Du kommer til å bli tatt seriøst, og lykkes som et resultat. Innrøm at det hjelper deg å bekrefte deg selv mer. Skjul deg ikke bort.

  Skorpionen / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★

  Din praktiske legning styrkes og hjelper deg med å finne løsninger på problemer av praktisk art.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skytten posisjon, på posisjon 17 grader, minutter: Behov for fremgang, eventyrlyst, utålmodighet og rastløshet. Ikke veldig følsom men spontan.

  Skorpionen / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 24. oktober - 3. november

  Du vil bli plaget av et behov for å stå opp og bevege deg fra morgenen av. Du har mye arbeid å gjøre og vet ikke om du vil klare å få alt gjort. Din ufeilbarlige organisasjon vil holde deg på rett spor og hindre deg fra å strekke deg for tynt. Tenk på det!

  Skorpionen / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 4. november - 13. november

  Tøff, hardfør og trofast, du utfører dine personlige saker som dine profesjonelle saker. Du er ærlig og misliker å dekke over ting. Månen vil temme ordene dine i dag, slik at du kan skåne andres følelser ved å moderere det du sier.

  Skorpionen / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 14. november - 22. november

  Hvis du gir ordrene dine med vennlighet, vil du tiltrekke enda flere følgere. Hvis du leder et team, vil du vite akkurat hva du skal si på akkurat rett tidspunkt. Du vil starte opp en maskin som ikke har vært kjørende på alle sylindere. Dette betyr nye muligheter for deg.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Sekstil:

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.