Oppdag dagens horoskop for Skorpionen
Gå til

  Du vil bli godt rådet til å følge intuisjonen din. Og ikke stille spørsmål ved alt for enhver pris. Gi deg selv pauser i løpet av dagen. Du trenger å stå tilbake fra synspunktet til nervene dine.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★
  Skorpionen / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Lykke vil være på din side i dag. Dette er tiden for å transformere visse aspekter av din hverdag.

  Skorpionen / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Du har en sjanse til å gjenopplive kjærlighetslivet ditt, og du bør slippe tak i visse beroligende vaner for å gi det en sjanse til å utvikle seg. Din partner er klar... Hvis du er alene, åpne øynene!

  Skorpionen / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Du kommer til å kunne fremme planene dine i dag i det stille. Dette er tiden for å ordne opp og bestemme seg for å kunne starte på nytt umiddelbart.

  Skorpionen / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★

  Du vil kunne finne en passende frist for en vanskelig sak. Dine arbeidsforhold går mer jevnt.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Skorpionen / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 24. oktober - 3. november

  Ikke rett aggressiviteten din mot deg selv. Du ville gjøre deg selv syk for lite. Vær mindre krevende med vennene og bekjente dine, de kan få deg til å betale dyrt, og du vil angre på din ubønnhørlige oppriktighet.

  Skorpionen / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 4. november - 13. november

  Det er en litt forvirrende dag. Du håper på forandring og gruer deg til det. Ha tillit til fremtiden. Snart vil alle løsningene vise seg, og du vil ikke ha skyggen av tvil om å ta de riktige valgene.

  Skorpionen / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 14. november - 22. november

  Bygg ikke for mange ideer i all hast. Du kan nå uoppnåelige høyder som vil forsvinne inn i skyene. Som et resultat vil du miste synet av det du hadde i tankene i begynnelsen. Vær metodisk. Du skal finne veien.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.