Oppdag dagens horoskop for Tyren
Gå til

  Du kommer til å være veldig etterspurt i dag. Denne dagen er nok til å få deg til å spinne! Du bør omorganisere din daglige rutine for å finne en bedre balanse og en mer moderat livsstil, som er mer i tråd med din personlighet.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★
  Tyren / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Gå grundig til verks for å prøve å avklare forholdene dine for å unngå misforståelser de kommende ukene.

  Tyren / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★

  Dine lytteferdigheter og råd vil være verdifulle for de nærmeste rundt deg og din partner. Din entusiasme driver deg i riktig retning, og du trenger å føle dette ubetinget.

  Tyren / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Ikke la deg bli oppslukt av eksterne forespørsler; du har andre prioriteringer som krever din udelte oppmerksomhet.

  Tyren / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★

  Du skal sette sluttstrek for et problem som har hindret motivasjonen din på jobb. Ikke unnvike saken.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Tyren / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. april - 1. mai

  Dagen er perfekt for å sitte hjemme med familie eller venner og nyte øyeblikk av sammenheng, varme og solidaritet. Klimaet er gunstig for romantikk, frierier og intime kvelder.

  Tyren / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 2. mai - 11. mai

  Du kan føle en diskrepans mellom din sensitivitet og viljestyrke, som skaper spenning og stress, spesielt angående autoritet eller forhold mellom menn og kvinner.

  Tyren / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 12. mai - 20. mai

  Hver enkelt trekker seg tilbake i sin intimitet. Sensualitet og lidenskaper står på dagsordenen! Det hjelper deg med å fordyre situasjonene med mye klarhet og å utarbeide effektive strategier.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.