Oppdag dagens horoskop for Steinbukken
Gå til

  Du kommer til å få noen gode nyheter. Så gå til postkassen din uten å bekymre deg! Aksepter ikke ting så lett. Du vil føle deg bedre hvis du gjør en innsats med deg selv. Ta det med ro.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★
  Steinbukken / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Din ærlighet og upartiskhet vil hjelpe deg med å unngå en felle. Vær helt deg selv, men pass deg for fristelser.

  Steinbukken / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Egenskapen av nye ønsker får hjertet ditt til å hoppe et slag over, men det kan også så forvirring i ditt eget sinn. Du kan gjøre endringer i din situasjon og leve med det. Gi deg selv den sjansen.

  Steinbukken / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Din frekkhet vil hjelpe deg med å overbevise andre, i dag. Nå er tiden inne for å rengjøre ting og starte på nye prosjekter.

  Steinbukken / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★

  Du fordobler innsatsen din og vedvarenhet for å holde tritt. Sett deg rimelige grenser.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Steinbukken / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 22. desember - 2. januar

  På dagens og under innflytelse av Månen, endrer du spor. Du gjør deg selv friere, mer autonom eller mer produktiv. Du reflekterer over beslutningene du tar og hvilket individuelt ansvar du påtar deg.

  Steinbukken / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 3. januar - 11. januar

  Unngå overdreven nervøsitet og stress. Ditt forhold til partneren din vil styrkes følelsesmessig, forutsatt at du viser interesse. Innsatsen din vil gi resultater.

  Steinbukken / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 12. januar - 20. januar

  Du kan begynne med idrett igjen, det vil gjøre deg godt fordi du trenger det for å holde tritt. Du vil klare deg fint hvis din kjære tar deg med på en rutsjebane.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.