Oppdag dagens horoskop for Jomfruen
Gå til

  Din godhet vil bringe deg lykke, du føler deg nyttig og tjenesten vil bli gjengjeldt. Du vil ende opp med å ha noen veldig positive samtaler, som vil gi deg den oppmuntringen du følte at du manglet.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★
  Arbeid
  ★★★★
  Jomfruen / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Dette er en svært gunstig dag for fysisk og intellektuell styrke. Ingenting kan stoppe deg.!

  Jomfruen / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Nye ønsker vil få hjertet ditt til å ville danse, men det kan bli trøbbel for sinnet ditt... Du kan endre situasjonen din for å leve ut disse ønskene - gjør det mulig!

  Jomfruen / Penger

  Penger

  ★★★★

  Hvis du fokuserer på juridiske detaljer, vil du lykkes med å unngå bekymringer i årene som kommer.

  Jomfruen / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★

  Det er en mulighet for et nytt prosjekt i dag. Nå er det på tide å tenke i detalj om fremtiden.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Jomfruen / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 23. august - 3. september

  Dette er tiden for å åpne dialog eller forhandlinger, men med takt og diplomati, uten å påtvinge dine synspunkter. Mange mennesker lengter etter ensomhet, eller i det minste etter fred. Dette er ikke tiden for å feste eller til og med å gå ut.

  Jomfruen / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 4. september - 13. september

  I dag er dedikert til naturen, perfekt for landsbygartnere og urbane amatører: så, transplantasjon, luk. Innstillingen fargelegger klimaet med stor sensualitet og en viss tilbakeholdenhet. Alle trekker seg tilbake i sine tanker eller strategier.

  Jomfruen / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 14. september - 22. september

  Den planetære konfigurasjonen presser på for å internalisere sterke følelser. Det er en varm måne som vil glede de lidenskapelige, mindre så de beherskede temperamentene. Kjærlighetens intensiteter blir lidenskapelige.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.