Horoskopet for i overmorgen for Jomfruen
Gå til

  Dialogene blir til kontroverser. Ikke la følelsene løpe løpsk, ta et skritt tilbake. Din kjærlighet til mat presser deg til å spise ting som er for rike. Det ville vært lurt å tenke på fysikken din, noe som også ville forbedre energinivået ditt.

  Sol i sekstil med Uranus

  Noe endrer seg, nye perspektiver blir vurdert som tidligere var ukjente.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★
  Arbeid
  ★★★★★
  Jomfruen / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Du vil få muligheten til å være selektiv med menneskene i din umiddelbare krets; du vil bevege deg fremover i riktig retning.

  Jomfruen / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Du vil føle sterkt at du burde bryte med visse tradisjoner som ikke passer med det du virkelig ønsker i kjærlighet. Fokuser på dine følelsesmessige idealer. Noe må endres.

  Jomfruen / Penger

  Penger

  ★★★★

  Du vil vite hvordan du starter en dialog for å argumentere mer sterkt for dine økonomiske interesser. Nå er tiden inne for å forsvare dem.

  Jomfruen / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★★

  De opp-og-ned-humørene til kollegaene dine hindrer konsentrasjonen din. Ikke start noe nytt.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skytten posisjon, på posisjon 17 grader, minutter: Behov for fremgang, eventyrlyst, utålmodighet og rastløshet. Ikke veldig følsom men spontan.

  Jomfruen / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 23. august - 3. september

  Noen i din innflytelsessfære vil begynne å gå deg på nervene. Du føler deg anspent og på kanten bare ved å være i deres nærvær og kan ikke gjøre noe med det. Dessverre har du ingen annen mulighet og må bare klare deg og vente ut hele dagen. Vis et fredelig smil.

  Jomfruen / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 4. september - 13. september

  Å bruke tiden din på å hakke på småting for et ja eller et nei, vil du glemme hva du spurte om i utgangspunktet. Dårlige vaner blir lært raskt, og kollegene dine vil ha problemer med å forstå hva poenget ditt er.

  Jomfruen / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 14. september - 22. september

  Et familiemedlem eller en overordnet på jobben vil gjøre livet vanskeligere for deg. Du tør ikke umiddelbart påtvinge din måte å se verden på, men du er så nær ved å fortelle dem hvor de kan gjøre av seg. Ved å trekke deg litt tilbake, vil du kunne handle klokere.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Sekstil:

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.