For å få din biorrytme er det enkelt: fyll inn fødselsdatoen din (dag, måned og år) og datoen som skal analyseres nedenfor:

Biorhythmene sporer det rytmiske flyten i våre liv, og gir oss et vindu til den naturlige ballett som regulerer våre fysiske, emosjonelle og intellektuelle dimensjoner. Delt inn i tre sykluser beskriver de harmonien og kompleksiteten i våre indre energier:

Gratis bioritme: beregning og tolkning

- Fysisk Syklus (23 dager): Denne syklusen reflekterer vår vitalitet, energi og utholdenhet. Den beveger seg mellom perioder med høy aktivitet og restitueringsfaser, og påvirker vår evne til å utføre fysiske aktiviteter.


- Emosjonell Syklus (28 dager): Denne syklusen sporer våre følelsers svingninger, veksling mellom øyeblikk av stor lykke og mer introspektive og melankolske faser. Den former våre sinnsstemninger og emosjonelle reaksjoner over tid.
- Intellektuell Syklus (33 dager): Kartlegger utviklingen av vår mentale aktivitet, og fremhever periodene med større kognitiv klarhet og de med forvirring. Den påvirker vår evne til å resonere, lære og ta beslutninger.

Fra første pust starter disse syklusene fra null og begynner en reise på 58 år til de igjen er synkronisert med sin opprinnelige posisjon. På denne reisen beveger de seg sinusoidalt, utforsker ytterpunktene av sin utstrekning og krysser hverandre i et forutsigbart, men svært personlig mønster.

Vi inviterer deg til å oppdage din biorhythm for en dag eller en spesifikk periode. Ved å legge inn din fødselsdato kan du observere konturene av dine fysiske, emosjonelle og intellektuelle sykluser, med kurver som indikerer dine øyeblikk av styrke og sårbarhet.

Utviklingen av disse kurvene, som varierer fra +1 til -1, er basert på matematiske beregninger som tar hensyn til antall dager siden din fødsel og lengden på hver syklus.

Nøkkelen til å bevege seg smidig gjennom livet er å forstå disse syklusene og deres skjæringspunkter. Å identifisere disse kryssene lar oss forutsi energiforandringene i kroppen, følelsene og sinnet vårt, og veileder oss mot gunstige faser for suksess og personlig realisering.

De Mest Besøkte På Nettstedet

Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.