Krepsens tegn, et Vanntegn, er det fjerde tegnet på dyrekretsen og det første tegnet på sommeren - synonymt med varme, med modne frukter når solen er på sitt høyeste! Dette tegnet styres av Månen - nattens og fruktbarhetens gudinne. Krepsen er knyttet til det fjerde huset, som har forbindelse til det som blir overlevert: røtter, fortiden og opphavet.

Krepsen: Komplett Astrologisk Profil
Gå til

  Krepsen: Dekanene

  Den første dekan begynner 22. juni og slutter 1. juli. Den styres av Venus og Månen. De som er født i den første dekanen trenger å være omgitt av familie og ha en følelse av plikt overfor familien og arbeidet sitt. Den andre dekanen begynner 2. juli og slutter 11. juli. Den styres av Merkur og Månen.

  Krepsene av den andre dekanen er veldig sosiale mennesker tiltrukket av alt! Den tredje dekanen begynner 12. juli og slutter 22. juli. Den styres av Månen. De som tilhører den tredje dekanen er tiltrukket av reise og oppdagelser: de er drømmere!

  Tegnets personlighet Krepsen

  Relevant, ofte intuitiv, Krepsen er ekstremt sensitiv og svært oppmerksom på andre. Med et melankolsk temperament setter den pris på en monoton rytme som får den til å føle seg trygg. Krepsen trenger hele sin fortid for å leve i ro. Den liker ikke endringer, flyttinger eller forandringer av sted.

  Det er et tegn som trenger hele sin rustning, hele sin fortid i hverdagen. Ofte ser tilbake, trekker Krepsen seg tilbake til sitt element, Vann, for å meditere. Dens evne og intelligens er vinnende kort for dette tegnet der den mystiske personligheten avslører ingenting. Kollisjonen til dette tegnet, som lett svinger mellom vennlighet og strenghet, er viktig. Krepsen skiller seg ofte ut i en gruppe, men vil streve etter å ikke skille seg for mye ut, av ydmykhet. Det er en ekstraordinær leder, men dette betydelige vinnende kortet er ofte motproduktivt. Faktisk kan en flom av følelser sette det i fare, da det elsker å være i en monoton atmosfære. Den snakker sjelden i offentligheten og er nøye med å uttrykke sitt synspunkt. Den foretrekker å la andre stå i rampelyset for å ikke eksponere seg selv og kontrollere følelsene sine. Det er et tegn som ikke liker konflikter og ikke vet hvordan det skal håndtere dem. Den foretrekker å unnslippe, ikke si noe, ikke uttrykke sitt synspunkt heller enn å ta stilling. Et nøkkelord for Krepsen: det er andre som må anstrenge seg! Krepsen er veldig sensitiv under sin lille rustning. Det er et veldig intuitivt tegn med god hukommelse og kan noen ganger vise seg å være formidabel. Den bærer nag, glemmer ikke hva som kan sies eller gjøres mot den. Så vær forsiktig!

  Spesiell karakter

  Oppmerksom på sitt naturlige habitat så vel som sin familie, setter Krepsen pris på sunne, enkle og vakre ting. Fargen dens er hvit, og minner dermed om renheten i dens sjel.

  Kvaliteter

  Kreft er romantisk og bruker intuisjonen sin til å bevege seg fremover. Den elsker å glede, forføre, fascinere! Den er veldig generøs med de rundt seg og med familien sin, og gir generelt av seg selv. Den må læres opp til å elske og respektere seg selv.

  Ulempe

  Kreft er sjalu og besittende, spesielt om den føler seg forrådt. Dette er et tegn som trenger beskyttelse for å kunne eksistere og stråle, noe som kan hjelpe det til å fly med sine egne vinger.

  Faktisk har det en tendens til å forbli knyttet til sine røtter, til sin fortid overdrevent mye, noe som hindrer det fra å tilfredsstille sin tørst etter oppdagelser og selvforståelse. Den tror ofte feilaktig at den ikke vil klare å gjennomføre visse prosjekter, og til og med i sin sosial- og yrkesmessige utvikling tør den ikke å gå utover sin fødselsstatus.

  Yrke

  På jobben lytter Krepsen alltid, selv om den avslører lite. Sta, den åpner seg i funksjoner for å hjelpe mennesker: Å ha en sosial rolle er primært for ham. Han er ambisiøs, med en livlig ånd og en god analytisk ånd. Krepsen er et referansepunkt i et team. I tråd med sitt element, trives den med oppgaver relatert til vann.

  Mann og kvinne: hva er forskjellene?

  Kreftkvinnen søker romantikk. Hun er hengiven, enten det gjelder familien hennes, vennene hennes eller kollegene hennes. Hun er en kvinne som trenger kjærlighet og vet hvordan hun skal være forførende, kreativ og fascinerende. Kreftmannen er oppmerksom mot partneren sin. Han er romantisk og veldig sensuell.

  Han er en god familiefar og en eksemplarisk ektemann!

  Kvinner Krepsen

  Romantisk og sentimental, kreftkvinnen blomstrer seksuelt hvis hun føler seg emosjonelt i takt med partneren sin. For henne kan ikke begjær eksistere uten kjærlighet. Det er viktig at hun føler seg elsket, beskyttet, og at hun er gjenstand for oppmerksomhet og ømhet.

  For å forføre henne, er det avgjørende å berøre sjelen og hjertet hennes før man i det hele tatt tenker på å kjærtegne kroppen hennes! Når hun føler seg komfortabel, er hun i stand til å overvinne hemningene og beskjedenheten for å vise seg som rik på fantasi. Med partneren sin er hun full av takt, delikatesse og utholdenhet.

  Mannlig Krepsen

  Sensuell, kreftmannen er et følsomt vesen som vet hvordan han skal forstyrre de som søker. Han er først og fremst en elsker mer enn en elsker. Faktisk, for denne ømme og hengivne følgesvennen, tjener sex bare til å trøste hjertets utbrudd. For ham oppstår lyst fra intimitet og langvarig forspill.

  Hvor seksualitet uttrykkes i sødme, intimitet og gjensidig respekt. Vel forstått, kan de mest rampete demonstrere en fantastisk fantasi, men det utelukker aldri en ekte kjærlighet til partneren sin.

  Sentimental Profil

  Den kjærlige profilen til Krepsen handler om deling og ekstrem oppmerksomhet til den elskede. Krepsen vet hvordan de skal være gavmilde i kjærlighet. Svært hengiven, oppmerksom og dedikert, Krepsen er villig til å gjøre store innrømmelser for å tilfredsstille den elskedes minste ønsker.

  Trofast, de elsker å bygge reiret sitt og har av og til til og med et temperament som grenser til fusjon, noe som gjør dem sjalu.

  Kreft har astrologiske affiniteter med: - Fiskene - Tyren - Jomfruen - Skorpionen

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.