Oppdag dagens horoskop for Fiskene
Gå til

  God humor vil seire og du vil være flink til å være mottakelig for de rundt deg. Gi deg selv pauser, da du ikke passer godt nok på deg selv fysisk. Vær forsiktig med muskelkramper og å gjøre feil bevegelser.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★★
  Fiskene / Humør

  Humør

  ★★★★

  Måten du tenker på vil oppmuntre deg til å handle direkte der dine planer er bekymret. Følg tankene dine og tenk ikke engang på feil!

  Fiskene / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Dialog vil være enkelt, utnytt dette til å løse eventuelle ubehagelige spørsmål mellom deg og partneren din. Instinktet ditt driver deg mot større harmoni, følg denne linjen.

  Fiskene / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Du vil glede deg over å bevise evnen din til å løse problemer som er knyttet til dine prosjekter.

  Fiskene / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★★

  Omgivelsene vil bli mer gunstige, og du vil få sjansen til å sette deg selv først.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Fiskene / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 19. februar - 28. februar

  Du blir oppmuntret av omstendigheter og tilfeldigheter som gir deg interessante handlingsområder. Dine utvekslinger er ærlige og hjertelige, og du inngår utmerkede avtaler. Så dra nytte av dagens måneenergi!

  Fiskene / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 1. mars - 10. mars

  I dag, takket være månens innflytelse, vil du oppleve privilegerte øyeblikk av gjensidig forståelse, sengeprat eller hemmeligheter fortalt rundt bålet. Det er en dag rik på opplevelser, usagte ord og berøringer...

  Fiskene / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 11. mars - 20. mars

  I dag er utvekslinger intuitive og fulle av gode følelser. Idealer blir styrket. Uttrykksfulle og forførende, dette er en mulighet til å øke dine personlige ambisjoner, spesielt på det åndelige eller intellektuelle området.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.