Leos tegn er det andre tegnet på sommeren som tilsvarer den varmeste og lyseste årstiden. Dette tegnet styres av solen, symbolet på livet! Leo er knyttet til det femte huset, huset som informerer om personlige opplevelser, fritid og kreativitet.

Løven: Komplett Astrologisk Profil
Gå til

  Løven: Dekanene

  Den første dekanen begynner 23. juli og ender 1. august. Den styres av Saturn og solen. De innfødte av den første dekanen er veldig stabile og får fordeler av en naturlig tilstedeværelse som forbedrer deres interaksjon med andre. Den andre dekanen begynner 2. august og ender 12. august. Den styres av Jupiter og solen.

  Løvene av denne dekanen har mindre selvtillit sammenlignet med de innfødte av den første dekanen. Likevel forblir de et tegn med en sterk personlighet. Den tredje dekanen begynner 13. august og ender 22. august. Den styres av Mars og solen. Disse innfødte blir presset til det ytterste innenfor sitt stjernetegn, noe som gjør dem vanskelige å følge.

  Tegnets personlighet Løven

  Tegnet på ild par excellence. Løven skiller seg ut og elsker å se en domstol rundt seg for å bli beundret. Flammende, med en stolt gange og alltid selvsikker, elsker Løven å glede seg over et spesielt regime. Han vet hvordan han kan kvitte seg med dem som kjeder ham eller mørker ham.

  Han er et sterkt tegn som vet hvordan han skal hevde seg selv og holde seg i fremste rekke. Varm, positiv og veldig kreativ, er Løven lojal og oppriktig. Løven verdsetter makt og derfor alle egenskapene for å lykkes både personlig og profesjonelt. Hans naturlige pompøshet og hans verbale elokvens får ham ofte til å virke for autoritær. Imidlertid er han veldig varm på alle måter og hans kreativitet lar ikke mennesker være likegyldige. Leken, han vet hvordan han kan fange oppmerksomheten for å til slutt forbløffe sin sirkel. Løven er en fighter som vil lykkes og vil gjøre alt i sin makt for å klatre steg for steg. Dette utholdende tegnet tåler ikke nederlag. Han er et vesen som elsker å sette sitt preg på alt han berører, alt han blir bedt om, alt han vil foreta seg. Løven elsker perfeksjon og er overbevist om at bare han kan nå en utmerkethetsnivå. Løven sliter med å delegere. Han ville det, men til hvilken pris for ham og den andre personen! Løven elsker å gi sitt synspunkt, sin oppfatning, sitt "krydder," og hvorfor ikke også være sjefen? Dette tegnet trenger først og fremst anerkjennelse! Løven ønsker ofte å påtvinge sine ideer og synspunkter! I kjærlighet er Løven lidenskapelig! Han søker en sjelefrende han ikke vil skilles fra. For ham er kjærlighet ensbetydende med evig forpliktelse! Husk at dette nervøse tegnet kan bli helt rød når som helst. Humørsvingningene hans varer aldri lenge, men hans brennende temperament kan forgifte tilværelsen. Dette forblir et veldig kjært tegn som man må lære å forstå!

  Spesiell karakter

  Alt relatert til lysstyrke og dominans tiltrekker ham: solen, lys, gull, lidenskap...

  Kvaliteter

  Løven er en oppriktig, ærlig, lojal og ærlig person! Hans sterke karisma gjør ham til noen som ingen kan måle seg med! Han er i stand til å beskytte mennesker som han tror er skjørere enn ham, men også de som kan finne tilstrekkelig selvstendighet bare gjennom en sjelden indre tillit til ham, som gjør ham til en ofte beundret forelder.

  Ulempe

  Løven vekker sjalusi og blir ofte sagt å være arrogant, uforanderlig og manipulerende. Noen ganger autoritær, hans fasthet skader ham siden den er påtvunget! Selvsikker, han gjør de rundt seg sjalu og elsker dette! Han er veldig naiv og blir ofte lurt av smiger.

  Yrke

  På jobb graviterer løven mot teaterkunst og dans. Dette ildtegnet blomstrer også i et profesjonelt univers av ledere med store ansvarsområder. En dyktig strateg viser løven list for å oppnå sine mål og er noen ganger nådeløs for å skinne i "flokken".

  Mann og kvinne: hva er forskjellene?

  Den Leo-kvinnen er en veldig elegant partner som prøver å imponere! Hun velger klær nøye som vil fremheve henne. Hun er en kvinne som ofte er på vakt og ikke lett lurt. Leo-mannen elsker å være i rampelyset og skinne. I jakten på makt håper han å være familiens overhode.

  Han vil også være veldig omsorgsfull overfor hele familien sin! Han er en person som trenger å være uunnværlig for å eksistere.

  Kvinner Løven

  For kvinnen Leo, seksualitet er en av de mest fullkomne formene for liv og er uttrykk for en selv. Derfor, som en erobrer og dominator, vet hun hvordan å påtvinge sine partnere loven for hennes keiserlige ønsker og hennes fantasier uten hemninger.

  Utstyrt med en sterk sensualitet og sterk seksuell tiltrekning, trenger hun å bli beundret ikke bare for sitt sinn, men også for kroppen. Krevende, absolutt! Men aldri selvisk. Det er nok for hennes elsker å vise henne beundring som han er berettiget til av løvinnen, uten hemninger og overstrømmende av lidenskap.

  Mannlig Løven

  Den Leos mann viser seg å være en lidenskapelig mann, drevet av en ekte sult etter sex som noen ganger kan bli begrenset av hans besettelse med ytelse. Han verdsetter lidenskapelige og heftige forhold. Han er en impulsiv partner med et forbrukende ønske, et demonstrativt temperament og teatralsk oppførsel.

  Han liker å dominere partneren sin, å fortrylle henne og se henne gi etter for hans uimotståelige seksuelle tiltrekning. Faktisk, i sitt sexliv som i alt annet, må han alltid overgå seg selv, nå toppen av nytelse... og til og med overgå den med glede og dristighet.

  Sentimental Profil

  Løvens kjærlighetsprofil er preget av en kreativitet som ikke lar andre være likegyldige. Fyrstelig og lojal, hans naivitet er kjent og spiller ofte triks på ham. Faktisk viser han seg ofte å være for tillitsfull. Varm, løven viser kreativitet i å temme den involverte.

  Svært elegant, løven forelsket er romantisk som vet hvordan man bruker triks for å gjøre seg selv hørt og lagt merke til. Som en dominerende kattedyr elsker han å bli pleiet og elsket.

  Løven deler astrologiske affiniteter med: - Væren - Skytten

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.