Oppdag dagens horoskop for Vekten
Gå til

  Du har sett realistisk på fremtidsmulighetene dine, og dette er tydelig for de rundt deg. Du er helt klar til å kaste deg ut i sosiale sammenhenger. Du trenger litt frisk luft, tross alt.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★★
  Vekten / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Du må moderere reaksjonene dine i dag - enten vil du ikke bry deg i det hele tatt eller ta ting altfor seriøst.

  Vekten / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Du må ta et viktig valg for å få et klarere bilde av ting. Enten det gjelder to personer eller to forskjellige livsstiler, må du beholde hodet kaldt for å holde tvilene dine under effektiv kontroll.

  Vekten / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Hvis du virkelig kommer i bevegelse, vil handlingene dine bli kronet med suksess, ikke tvil om det. Men manglende motivasjon kan bremse deg ned.

  Vekten / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★★

  Du vil ha en større visjon for fremtiden din, noe som vil hjelpe deg med å forstå bedre hvilken vei du bør ta.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Vekten / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 23. september - 3. oktober

  Dagens atmosfære er ikke gunstig for tornerike diskusjoner, og klimaet er ikke tilpasset kompromisser: det er bedre å utsette forhandlinger. Dagens måneinnflytelse skaper en mer rolig atmosfære. Stemningen er preget av arbeid, lønnsomhet og sensuell nytelse: grådighet og kjærlighet står på programmet!

  Vekten / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 4. oktober - 14. oktober

  Hvis du ikke kan svare på det første spørsmålet, gå videre til neste. Motstand vil slippe taket av seg selv, og du vil oppheve hva som helst som forårsaker problemet. Hvis du har den rette refleksen til å tilpasse deg, vil du ikke møte noen motstand.

  Vekten / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 15. oktober - 23. oktober

  Du bruker sjarm, stil og tilpasningsevne for å finne ditt sted. Månen gir deg mye intuisjon, men den kan bli feilbrukt og bli til mistanke. Vent en dag eller to før du tar kritiske beslutninger.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.