Oppdag dagens horoskop for Væren
Gå til

  Det ville være bra å være selektiv når det gjelder selskapet du holder. Du blir mer selvsikker, og det er bra. Du kommer i bedre form, og du er full av energi, men handle ikke bare ut fra impulsene alene.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★★
  Væren / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Kontaktene med venner er varmere og mer åpne enn det normale... du vil føle deg friere enn vanlig, spesielt.

  Væren / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Bekymringer vil begynne å vokse i dag. Ikke vær for rask med å ta offense, du trenger tid for å være sikker på at tvilene dine er virkelige. Ikke kom med noen anklager med mindre du er 100% sikker, eller du kommer til å starte en argumentasjon.

  Væren / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Dette er en god tid for fellesprosjekter, så samarbeid med andre uten nøling eller større bekymringer. Du vil kunne gjøre ytterligere fremskritt.

  Væren / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★★

  Du vil bli mer selvsikker og trygg på deg selv. Dette vil gjøre det enkelt å skape nye kontakter. Tiden er inne for å arbeide med dine relasjoner.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Væren / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. mars - 1. april

  Du føler behovet for å handle radikalt. Du og partneren din kommer til å gjøre dette på riktig måte. Du er dyktig til å få gjort arbeidet ditt, men vær forsiktig så du ikke glemmer noe underveis. Det handler om organisering.

  Væren / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 2. april - 11. april

  Atmosfæren er ufordelaktig for intuisjon, som er fordreid; søk råd før du tar noen radikale beslutninger. Dette er ikke en god dag å snakke stygt om det du tror du fortjener.

  Væren / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 12. april - 20. april

  Mellom tretthet og nervøsitet vet du ikke hva du skal gjøre. Din personlige og profesjonelle situasjon endrer seg uten at du har sett noe komme.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.