Oppdag dagens horoskop for Løven
Gå til

  En bekymring over et rettslig spørsmål som har ligget i luften altfor lenge nå, vil komme tilbake på scenen. Du må handle raskt. Du vil føle deg helt plaget ved slutten av dagen; det ville vært bra å ta en skikkelig pause fra ting og puste.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★
  Løven / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Ta en grundig titt på økonomien din og balanser kontoene dine. Prøv å forbedre styringen din, og det vil fjerne en bekymring fra tankene dine.

  Løven / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  Hvis du aksepterer partnerens utfordringer og forskjellene som eksisterer mellom dere, vil du ha et større skritt å ta enn du trodde. Du har alt å vinne.

  Løven / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Ting ser rolige ut på finansfronten. Du får sjansen til å avslutte visse ting, og dette vil være nyttig.

  Løven / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★

  Du vil kun bli fristet til én ting: å kaste loss fra ditt nåværende arbeidsliv. Hold avstand fra uroen.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Løven / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 23. juli - 2. august

  Vekten er på arbeid og ambisjoner. I dag kan det føre til plutselige humørsvingninger og noe lat aggresjon. Det er bedre å konsentrere seg om arbeidsoppgavene dine enn å delta i kontroverser...

  Løven / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 3. august - 13. august

  Hvis dører lukkes, er det av en god grunn. Tiden er ikke riktig. Du møter på visse små hindringer, som svekker likevekten din og uunngåelig setter spørsmålstegn ved valgene tatt i affekt.

  Løven / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 14. august - 22. august

  Ikke gå inn i fruktesløse diskusjoner. Du får det du betaler for, noe som vil tippe balansen i feil retning. Ikke bli sittende fast på et avslag. Lyset vil snart skifte til grønt. Du vil bare måtte gratulere deg selv for å ha gitt opp forhandlingene.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.