Oppdag dagens horoskop for Krepsen
Gå til

  I dag vil være fantastisk livlig. Møtene du har vil være hyggelige og styrke din selvtillit. Du trenger å finne en balanse mellom det mentale og det fysiske, handling og avslapning... lytt til kroppen din.

  Mars i konjunksjon med Uranus

  Du tviler på ingenting og du vet hva du vil. Du overvinner hindringer med entusiasme.

  Humør
  ★★★★★
  Kjærlighet
  ★★★★★
  Penger
  ★★★★★
  Arbeid
  ★★★★★
  Krepsen / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Det er en vagt kunstnerisk atmosfære i dag, men dette vil ikke plage deg! Du vil ha noen svært hyggelige samtaler.

  Krepsen / Kjærlighet

  Kjærlighet

  ★★★★★

  En venn skal introdusere deg for nye gleder. Vær åpen for nye ideer, og du vil være en vinner i å tydelig berike din oppfatning av kjærlighet.

  Krepsen / Penger

  Penger

  ★★★★★

  Du vet at du har rett, og du vil finne de rette argumentene for å overbevise andre og forsvare dine interesser.

  Krepsen / Arbeid

  Arbeid

  ★★★★★

  Din evne til å improvisere vil gjøre det mulig for deg å overkomme en stor hindring. Instinktene dine er spesielt skarpe.

  Og for din dekan?

  Månen står i Skorpionen posisjon, på posisjon 22 grader, minutt: Brå reaksjoner på utfordringer og provokasjoner. Intense følelser, mental styrke, klarhet og forførende kraft.

  Krepsen / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. juni - 1. juli

  Humøret er stabilt, og følelsene er heller internaliserte. Det er en god tid å gjennomgå ideene dine eller strukturere prosjektene dine ved å dra nytte av vakker klarhet og utmerket intuisjon.

  Krepsen / Andre dekan

  Andre dekan

  Født den: 2. juli - 12. juli

  I dag blir påvirkningene motarbeidet, og prosjekter blir bremset ned. Du trenger at dine kjære hjelper deg. Motivasjonen er fraværende. Du befinner deg i en fase med spørsmål.

  Krepsen / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 13. juli - 22. juli

  Dette er en dag med kontraster, en dag med regnskurer som veksler med plutselige forholdsstormer og vakre sentimentale oppklaringer. Stol på din evne til å ta et skritt tilbake og ikke bli fanget opp i unødvendige konfrontasjoner.

  Detaljer om denne astrologiske transitten Konjunksjon: Som navnet antyder, oppstår det når to planeter er på samme grad eller svært nær hverandre. Det kan være positivt eller negativt, avhengig av aspektene det mottar. Dets funksjon er å kombinere egenskapene til disse energiene.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.