Det blir ofte sagt at ildtegn har en hellig karakter og temperament. Du kjennetegnes først og fremst av iver, entusiasme, viljestyrke, ønsket om suksess og smaken for erobring. Du stoler generelt bare på dine egne evner for å lykkes i livet, har kun tillit til dere selv, aspirerer til din autonomi, har høye ambisjoner eller idealer og har et langsiktig perspektiv. Men du er ofte utålmodig, egoistisk og intolerant. Du klarer ofte ikke å distansere deg eller være objektiv i dine meninger, og har en tendens til å vise autoritarianisme under påskudd av velvilje.

Alt om profilen til elementet Ild i astrologi
Gå til

  Kjærlighet av Ild

  Ildtegnene er spontane og reaktive, de setter pris på sterke opplevelser og sensasjoner i kjærligheten. Generelt elsker du lidenskapelig, ofte uten å reflektere og med mye livlighet. Du frykter kjedsomhet og bringer liv i forholdene dine med utfordrende eller farlige situasjoner når det ikke er en eksotisk touch.

  Du gjør generelt mye for å imponere partneren din eller overraske dem, men denne ønsket om alltid å skille seg ut kan paradoksalt nok bli sett på som egosentrisme, moderer uttrykkene for følelsene dine. Så lenge rutinen ikke kommer i spill, setter tegnene påvirket av ild pris på vakre kjærlighetshistorier med en lykkelig slutt.

  Væren styres av Mars.

  Tegnene styrt av Mars er naturlig realistiske, målrettede og kamplystne. Instinkt og handling er tett knyttet: tegnet styrt av Mars trenger å handle konkret for å eksistere. Det reagerer sterkt på omgivelsene gjennom sanseinntrykk, følelser og ofte veldig sterke lidenskaper. Det elsker autentiske mennesker og ting, og er spontant og fritt selv.

  Tegnet styrt av Mars er selve symbolet på den sprudlende energien av "Carpe Diem" som lever fullt ut i nuet.

  Løven styres av solen.

  Skiltet styrt av solen har et gjennomtrengende blikk, noen ganger dominerende. Det er villig, nyskapende og uttrykksfullt. Den høye selvbevisstheten som Løven har, driver ham til å hevde seg selv, å lede, og å organisere det som omgir ham.

  Skiltet styrt av solen er også veldig tiltrukket av kunst som maleri eller teater, elsker forestillinger og show, og alltid søker mer sensasjoner.

  Skytten styres av Jupiter.

  Skiltet styrt av Jupiter er et godt vesen, generøst, ekspansivt, optimistisk og noen ganger lat eller slurvete. Det gjør seg selv gjeldende lett, skinner i sin omgivelse, og blir veldig godt mottatt. Intelligent, det søker konstant å utvide sine tanker eller kunnskap.

  Denne entusiastiske livsnyteren har av og til problemer med vekt eller andre problemer på grunn av overdrevenheter av alle slag. Skilt styrt av Jupiter trekker enkle, nyttige og lønnsomme lærdommer fra sine erfaringer.

  De Mest Besøkte På Nettstedet

  Her er de mest populære horoskopene, artiklene og astro-appene på nettstedet, den ideelle anledningen til å fylle på med informasjon og moro om astrologi.